22 December 2012

2013



New year - fresh start!



15 December 2012

Be Positive


“You are what you think!"

Think POSITIVE

Apa kata survey?

Since Half Moon Shawl ni sangat la famous kebelakangan ni, kami nak produce our own customized 
Plain Chiffon Half Moon Shawl. 

Apa pendapat anda? 

Kami nak tau respon anda semua..

(ada 3 soalan je)

Sebagai penghargaan kpd anda, kami akan pilih secara rawak 5 orang yang LIKE dan SHARE status FB Page ILoveLAC berkaitan dgn survey ini untuk diberikan 
Cotton Inner Scarf secara PERCUMA!

Sila 'Share' sekali sahaja dan set as public ya! 
TQ ♥

11 December 2012

Crumple Pelangi Shawl (Batch 2)

Price : RM12

FREE postage for local orders

Fabric : Cotton
Length : approx. 1.7m

Ingat lagi shawl ni? Masa kami jumpa supplier, ternampak shawl ni. Tu yang grab untuk korang. 

Shawl ni tak payah gosok - sangat sesuai untuk orang yg busy tapi still nak kelihatan elegant. Oh, shawl ni pun amat sesuai untuk dibawa travel (kan tak payah gosok!)

PERHATIAN! Crumple Pelangi Shawl (Batch 2) ni hanya ada 10 helai sahaja.  Untuk berlaku adil, 'first pay, first serve' la ye.






10 December 2012

Crumple Pelangi Shawl with tassels


Price : RM12

Fabric : Cotton
Length : approx. 1.7m

FREE postage for local orders

Stok Crumple Pelangi Shawl ni sangat terhad. Oleh itu, 'no reservation' policy is applied.
First pay, first serve basis.







09 December 2012

Bawal 3-tone is RM10 now!

Price:RM 13.00 RM10

Material : Japanese Voile

1pc RM13 RM10
2pcs RM24 RM18
3pcs RM30 RM24

postage: RM6 (Semenanjung Msia), RM8 (Sabah/Srwk)

Available colors can be viewed here

5 shawls for RM30!

Each combo set RM30 
a mix of various types of shawl (cotton, chiffon, polyester, georgette, pashmina, china silk)

(FREE 1 cotton inner scarf!)
















08 December 2012

Headsup : 5 for RM30!

5 shawls for RM30 
FREE 1 cotton inner scarf!

More update coming very soon.

03 December 2012

Dwi-color Chiffon Shawl (new stock)

SOLD OUT

Price : RM19

RM35.00

Fabric : Chiffon 

SOLD OUT

SOLD OUT
Related Posts with Thumbnails